Betonpoeren kopen bij Betongoed

Bij Betongoed kun je makkelijk en snel je betonpoeren kopen en informatie vinden. Via de website kun je het ruime assortiment aan betonpoeren snel terugvinden. Ze hebben verschillende kleuren, maten en soorten op voorraad waardoor je vaak binnen 1 werkdag al de betonpoeren in huis hebt. Ook kun je eenvoudig het bevestigingsmateriaal mee bestellen. Het is bijvoorbeeld handig om een bevestigingsplaats en funderingstegel te gebruiken. 

 

Welke betonpoeren moet je kopen voor je bouwwerk?

Je kunt verschillende soorten betonpoeren kopen bij Betongoed. Betonpoeren zorgen ervoor dat je constructie in je tuin stevig blijft staan. Ze zorgen ervoor dat het gewicht goed verdeeld wordt en daardoor het bouwwerk niet omwaait of wegzakt. Hierbij moet je goed opletten dat jij de juiste betonpoer hebt voor je bouwwerk. Een groter bouwwerk vereist namelijk een grotere betonpoer. Ook is er verschil in rechte en trapezevormige betonpoeren.  De rechte zijn bijvoorbeeld beter voor schuttingen, terwijl de trapezevormige juist meer geschikt zijn voor bijvoorbeeld carports of overkappingen. Mocht je meer informatie willen over welke betonpoer bij jouw bouwwerk past, dan kan je altijd contact opnemen met de medewerkers van Betongoed. 

 

Betonpoeren gebruiken en plaatsen

Je kunt betonpoeren eigenlijk gebruiken voor elk bouwwerk dat jij stevig gefundeerd wilt hebben, zoals bijvoorbeeld pergola’s, schommels, slagbomen, veranda’s, schuttingen en carports. Ze zorgen er niet alleen voor dat je bouwwerk goed blijft staan maar ook dat je bouwwerk niet door de vocht in de grond kan worden aangetast. De betonpoer steekt namelijk een beetje boven de grond uit waardoor het bouwwerk niet in contact is met de vochtige grond. Zo gaat je bouwwerk ook nog eens langer mee. 

 

Het plaatsen van betonpoeren is vrij eenvoudig. Je graaft eerst een gat in de grond dat diep genoeg is. Zorg ervoor dat de betonpoer ongeveer 10 centimeter uitsteekt. Als je de betonpoer en eventueel de funderingstegel in het gat hebt geplaatst vul je het gat op met snelbeton of cement. Controleer wel goed of de betonpoer recht staat voordat je het laat drogen. Voor meer informatie over het plaatsen van betonpoeren kun je kijken op de website van Betongoed, of kun je contact opnemen met de medewerkers van Betongoed. 

Tags: