Keerwand beton

Een keerwand beton is voor vele doeleinden te gebruiken. Niet alleen in de professionele bouwwereld, maar ook in de particuliere sector zijn keerwanden onmisbaar. In principe zijn keerwanden ontworpen om hoogteverschillen te overbruggen. Het duurzame betonnen materiaal heeft een zeer lange levensduur waardoor je een goedkope oplossing hiervoor hebt. Grenst je tuin, terras aan water dan, de naam zegt het al, zorgen keerwanden dat dit tegen wordt gehouden. Simpel gezegd, de keerwand zorgt voor een grens tussen een hoog en laag gedeelte. Het massieve beton zorgt ervoor dat het op zijn plek blijft staan. Hiermee gaat de boel niet verzakken en creëer je een nette en strakke afscheiding.

Een keerwand beton is multifunctioneel inzetbaar

Een keerwand beton wordt dus vaak gebruikt voor het maken van mooie hoogteverschillen. De vormgeving en diverse modellen maken ze ook geschikt om te gebruiken als traptreden, bloembakken, fraaie overloop van schuine opritten en zelfs strak vormgegeven vijvers. De mogelijkheden zijn eindeloos. Leef je uit en laat je creatieve brein zijn werk doen. Je kunt zelf allicht nog meer ideeën bedenken waarvoor keerwanden ook geschikt zijn. Benieuwd of wij je kunnen helpen bij jouw creaties? Bekijk dan onze website met talloze voorbeelden van wat je kunt doen met keerwanden van beton.

Leef je uit met keerwanden

Betonnen keerwanden zijn tegen een goedkope prijs in verschillende kleuren en standaard maten te verkrijgen. Het mooie materiaal is van zichzelf al prachtig om te zien. Wil je het beton toch een ander kleurtje geven dan is dat snel gedaan met speciaal daarvoor geschikte betonverf. Wil je de keerwanden juist meer op laten gaan in de omgeving waar ze geplaatst zijn, dan is bekleden met hout, natuursteen, tegels of andere materialen mogelijk. Leef je uit want niets is onmogelijk.

Keerwanden bij Betongoed bestellen

Betonnen keerwanden bij Betongoed bestellen is een prima keuze. Je bestelt ze eenvoudig online en geeft je keuzes aan qua maten, kleur en vormgeving. Heel simpel en snel heb je een bestelling geplaatst. De levering vindt plaats bij het opgegeven adres. Privé of zakelijk, Betongoed levert kwaliteitsproducten eenvoudig aan huis!