Laden, lossen en weer op weg | De eenvoudige methode!

  • Home
  • Klustips
  • Laden, lossen en weer op weg | De eenvoudige methode!

Het is niet zo raar dat het in- en uitladen van een vracht een tijdrovende klus genoemd mag worden. Maar dat hoeft eigenlijk helemaal niet zo te zijn!

Zo’n lange rit mag al flink wat tijd kosten, maar wanneer je dan eenmaal bent aangekomen, moet je ook het laden en lossen nog coördineren. Of zelfs meehelpen met sjouwen. Dat is uiteraard een kwestie van je rug letterlijk en figuurlijk recht houden tijdens het tillen en niet te veel hooi op je vork nemen. Maar dan moet je daarna weer achter het stuur kruipen om verder te rijden en dit hele proces te herhalen! Bestaat er dan geen manier om jezelf te ontlasten?

Mocht je de kop en het introductiestukje van dit artikel hebben gelezen, dan bekruipt je wellicht al het donkerbruine vermoeden dat we in onderstaande tekst een oplossing gaan aandragen. En dat is ook zo! Lees daarom vooral verder.

Kooiaap transport

Op het moment dat jij je vrachtwagen hebt ingeparkeerd, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met het in- dan wel uitladen van je vrachtwagen. Met behulp van kooiaap transport is dit zo geregeld! Een wat? Een kooiaap. Dat is een compacte heftruck die binnen een minuut klaar staat om zware vrachten van de ene naar de andere plek te transporteren. Van de binnenkant van je laadruim naar een depot, bijvoorbeeld. Of natuurlijk andersom! De klus is supersnel geklaard, waarna jij je weg zonder verder oponthoud vervolgt.

De vele mogelijkheden van de kooiaap

Met een maximaal hefgewicht van 2500 kilo kunnen we wel stellen dat dit een apparaat is dat tegen een stootje kan. Bovendien valt de kooiaap ook zeer wendbaar te noemen, aangezien je er voor- en achterwaarts én opzij mee kunt rijden. Heb je te maken met een oneffen ondergrond? Dan zorgen de klappoten voor een stabiele positie. En dankzij de moderne rijwielaandrijving kun je de heftruck ook nog eens met groot gemak over hobbelig terrein verplaatsen! Dit maakt de kooiaap onmisbaar voor iedere trucker die zijn of haar werk serieus neemt.