MOZAÏEK TEGELS kiezen voor de badkamer

Mozaïek is van alle tijden en integreert in elk type interieur. Beide een State-of-the-art badkamer als een klassieke inrichting gaat perfect met mozaïektegels. Met de kleine steentjes te creëren een stijlvolle, tijdloze badkamer. Inspiratie en tips om mozaiëk tegels in uw badkamer toe te passen kunnen hier worden gevonden.

Mozaïektegels van materialen 

Mozaïek tegels kunnen worden gevonden in allerlei vormen en materialen te maken van uw badkamer een gladde of speelse look. De wanden en basis in uw badkamer krijgt een unieke look. Het combineren van verschillende vormen en kleuren die u nog steeds door daarnaast verbeteren kunt ook te variëren met. De meest populaire soorten van één voor één. Vergeet niet dat alle soorten mozaïek kunnen worden gecombineerd.

 1. Glas mozaïek
  Mozaïek in glas heeft de grootste voordelen zijn dat u een krasvrij oppervlak. De tegels zijn ook gemakkelijk te onderhouden en zeer hygiënisch. De kleur mogelijkheden van glasmozaiek tegels zijn eindeloos en het resultaat is een heldere, briljante kleuren met speelse effecten.
 2. De traditionele kiezel mozaïek 
  Met kiezelsteen mozaïek omvormen u uw badkamer een echte wellness-ruimte. Deze tegels hebben geen rechte lijnen maar eerder het effect van rotsen. Uniek aan dit materiaal is dat de afzonderlijke onderdelen perfect en zonder zichtbare toevoegen in elkaar overgaan. De muur of vloer lijkt een hele. Downside aan dit is het mozaïektegels. Het vereist meer werk dan in andere soorten mozaïek.
 3. Keramische mozaïek tegels
  Keramische tegels zijn hard, sterk, hygiënisch en zal zelden, indien ooit kromtrekken. Keramiek is het ideale materiaal voor in uw badkamer en het wordt vaak gebruikt in de vorm van mozaïektegels. Alle kleuren en vormen zijn mogelijk. Een bijkomend voordeel is dat u beide deze mozaïektegels op de muur als de muren kunnen gebruiken.
 4. Mozaïek van steen
  De natuurlijke vormen en kleuren van marmer in combinatie met de individualiteit van elke mozaïek Pebble krijgt uw badkamer een unieke touch. Het is verkrijgbaar in alle kleuren marmer en is er ook vaak afgeweken van de traditionele rechte lijnen van mozaïek. Meer marmeren ideeën kunnen worden gevonden in het artikel “marble in de badkamer | Tips & inspiratie ‘.

Met de vorm van mozaïek kunt u van alle kanten. De meeste zijn vaak gebruikt, echter kleine vierkantjes van 2x2cm mozaïektegels. Aan het mozaïek gemakkelijker te plaatsen kopen je ze op bladen van 30 x 30 cm. Andere populaire vormen zijn de ronde mozaïektegels (mozaïek knop) en de (zeshoekige) mozaïek van hexagon. De verschillende vormen die u perfect kunt combineren met elkaar.

Prijzen mozaïek tegels
De prijs van mozaïektegels is afhankelijk van het gebruikte materiaal en de vorm gekozen. Vindt u zeer goedkope en erg duur varianten onderzoek dus vooral de kwaliteit van de mozaïek. Wit, vierkante mozaïektegels kunnen worden gevonden vanaf 20 euro voor een vel van 30 x 30 cm maar vaak loopt op tot 100 euro.

Tags: