Pimp je Amsterdamse studentenkamer met deze 3 tips!

  • Home
  • Klustips
  • Pimp je Amsterdamse studentenkamer met deze 3 tips!

Als je naar Amsterdam gaat verhuizen wil je natuurlijk wel een leuke studentenkamer. Je wilt snel maar ook effectief je ongezellige kamer veranderen in een sfeervolle ruimte. Je kan gebruik maken van verschillende accessoires, maar bij te veel spullen gaat het er al snel rommelig uitzien. Wil je graag geholpen worden om door de bomen het bos weer te vinden? Dan staan hieronder een paar leuke tips om je kamer te pimpen.

Spiegels

Spiegels kan je overal neerzetten in alle soorten en maten. Je kan kijken naar plaats en hoogte en de hele dag ermee zoet zijn wat jou het beste lijkt. Je kan ze ophangen, op een nachtkastje zetten of een spiegelnachtkastje nemen. Spiegelnachtkastjes zijn een opkomende trend en een must-have.

Grote spiegels zijn ideaal om jezelf helemaal te bekijken. Zo kan je je outfit van top tot teen beoordelen. Als je je kamer hebt opgeruimd (met behulp van opbergruimtes) reflecteert deze in de spiegel en krijg je ook vette foto’s. Daarbovenop straalt het ook meer ruimte uit. En je krijgt meer licht in je kamer, verlicht je kamer met een grote spiegel.

Tropisch eiland

Maak van je kamer een paradijs! Je creëert een natuurlijke en vrije sfeer in je kamer met behulp van hout. Deze kan je overal halen, maar ook zelf maken. Houten stoeltjes, houten eettafel, houten kastjes… Desnoods hang je een houten plank op om spullen op te tentoonstellen. De verhuisservice in Amsterdam brengt zonder beschadiging al het hout dat je maar wilt meenemen naar je nieuwe plek. Je kan er voor het verhuizen al aan beginnen, zodat je gelijk kan beginnen met inrichten. Je kan het hout ook verven in een natuurlijke kleur, niet alles hoeft hout-kleurig te zijn. Bruin en groen of pastelkleuren zorgen voor een sfeer. Maar heb je deze wel eens geprobeerd te combineren met baby roze? Het is de nieuwe trend van 2018 om die kleur te mengen in je woonkamer en het matched ook nog eens goed. Wil je geen hout? Dan is koper, rotan of riet ook een optie die veel terugkomt in woontrends.

Goud

Hout heeft mooie en verschillende kleuren, als je echt je wil kamer decoreren, dan is goud een nog mooiere oplossing. Het zorgt ook voor een warme en levendigere sfeer. Goud in je interieur is supermooi en heeft een glamour-uitstraling. Maar het kan al snel teveel worden. Je hoeft niet te overdrijven, je kan kleine gouden details geven. Bijvoorbeeld een gouden lamp, goudgele kussentjes, een gouden spiegelrand of je verft je stoelen goud. Dit is subtiel, maar toch stiekem aanwezig. Goud is makkelijk te combineren met matte en/of pastelkleuren. Het geeft een luxe indruk.

Wat het verhuisbedrijf wél zal bevallen, is dat het geen echt goud is en dus niet mega zwaar. Zij helpen sowieso graag om al je interieur naar je nieuwe huisje te verplaatsen. Door verhuizers in te schakelen ben je gelijk klaar en heb je een leuke studentenkamer in Amsterdam.

Tags: