Trap laten opknappen? Dat kan met behulp van de beste experts!

  • Home
  • Klustips
  • Trap laten opknappen? Dat kan met behulp van de beste experts!

Bij een renovatie van een woning hoort vaak een nieuwe trap of een renovatie hieraan. Voor welke oplossing je ook kiest, nextstep-traprenovatie.nl doet het goed! 

Nieuwe trap met antislip 

Wanneer er met de oude trap in de woning echt niets meer aan te vangen valt, kan je kiezen voor een nieuwe trap. Daarbij kan je kiezen voor allerlei extra’s zoals antislip. Een trap met antislip biedt extra veiligheid, zeker voor kinderen of voor oudere mensen. De specialisten van Nextstep zorgen voor een kwaliteitsvolle, professionele en mooi ogende trap met antislip die bovendien erg duurzaam is en waar je dus jaren mee verder kan!

Vraag een gratis offerte aan 

Uiteraard kan het niet anders dan dat een volledig nieuwe trap een heel stuk duurder is dan een trap die gerenoveerd wordt. Maar het is niet de bedoeling om je blauw te betalen om een nieuwe trap te laten maken en installeren en dat weten ze bij Nextstep maar al te goed. Om een idee te krijgen van de prijs van de trap van jouw dromen, kan je op voorhand een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen. Zo heb jij een idee wat een trap met antislip jou zal kosten en of je eventueel moet bijsturen of niet.

Tweede optie: trap laten opknappen 

Niet iedereen heeft altijd het budget om nieuwe trap te laten installeren mogelijk te maken. Ook daarvoor bied nextstep-traprenovatie.nl een oplossing. In plaats van een volledig nieuwe trap, kan je er ook voor kiezen om de trap laten opknappen mogelijk te maken. Dit drukt sowieso de prijs en je kan alsnog je wensen en eisen doorgeven waaraan de gerenoveerde trap moet voldoen. Keuze uit het materiaal, de stijl en de kleur, je bent er volledig vrij in!