Veilig opslaan en vervoeren? Vertrouw op Big Bags!

  • Home
  • Klustips
  • Veilig opslaan en vervoeren? Vertrouw op Big Bags!

Staan stabiliteit en betrouwbaarheid voorop wanneer het gaat om het bewaren en transporteren van je goederen? Dan is een bezoekje aan totaalleverancier BigBagStore absoluut verstandig!

Het ene product is het andere niet. Daarom moet je voor elk weer een andere methode voor opslag en/of vervoer achter de hand hebben. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met kwetsbaarheid of de vereiste van bepaalde temperaturen. Maar dit alles is behoorlijk overzichtelijk in goede banen te leiden. Zeker wanneer je gebruikmaakt van Big Bags! Deze vierkante opslag- en transportmiddelen zie je vaak terug in loodsen en op bouwplaatsen.

Ben je benieuwd naar de diverse toepassingen en voordelen die ze met zich meebrengen? We vertellen je er graag alles over!

Diverse toepassingen

Verschillende bedrijfstakken ontkomen gewoonweg niet aan het gebruik van Big Bags. En dat is ook niet zo verwonderlijk, aangezien ze ideaal zijn om voedingsstoffen, landbouwproducten, afval en bouwmaterialen in op te slaan. Kwetsbare producten blijven intact en blijven langer goed dankzij de speciale voering van Big Bag modellen die hier speciaal voor bedoeld zijn. Denk hierbij aan organische materialen die bederven wanneer er te veel of te weinig zuurstof bij komt. Op onze website zie je dan ook snel welke Big Bags voor welke soorten inhoud geschikt zijn!

Hoog draagvermogen

Big Bags worden opgebouwd uit een zeer stevig gevlochten kunststof materiaal. Dit is dan ook de basis voor de grote duurzaamheid en het hoge draagvermogen waar ze om bekend staan. Zelf zijn Big Bags zeer licht van gewicht, wat het opbergen en verplaatsen ervan heel gemakkelijk maakt.

Service op maat

Wat je er ook in op wilt kunnen slaan, het is belangrijk om te weten dat Big Bags in nagenoeg ieder formaat beschikbaar is. Om er helemaal zeker van te zijn dat je bestelling aan je eisen voldoet, is het een verstandige optie om je gewenste afmetingen aan ons door te geven. Laat ons ook weten wat je erin wilt vervoeren en/of opslaan, zodat we weten aan welke duurzaamheids- en eventuele veiligheidseisen voldaan moet worden. Deze kunnen gelden voor gevaarlijke stoffen. Zo hebben we bijvoorbeeld zelfs aparte asbest Big Bags voor je!

Gratis reclame

Alsof opslag en vervoer al geen reden genoeg zijn, kun je met behulp van Big Bags ook nog eens handig reclame maken! In je loods, op je bedrijventerrein of zelfs aan de weg als een tijdelijke wal staan ze immers prominent in beeld. Bij BigBagStore kun je je Big Bags dan ook laten bedrukken met jouw bedrijfslogo en/of huisstijl!

Tags: