Veiligheid boven alles | Delftechniek

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar op de werkvloer kun je de gevolgen ervan aanzienlijk beperken door de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. Draag daarom altijd kleding, schoeisel, brillen en schoeisel met een verhoogde beschermende werking als je een beroep uitvoert dat risico’s met zich meebrengt. En mocht er toch iets gebeuren, dan moet je altijd op eerste hulp kunnen rekenen van experts of, wanneer de ernst van het ongeval gering is, de inhoud van een ehbo-koffer.

Delftechniek heeft deze en andere veiligheidsvoorzieningen ruimschoots op voorraad! Ook ademhalingsbescherming, oorkappen en lasmaskers zijn bij ons volop verkrijgbaar om longen, oren en ogen te behoeden voor letsel.

Otoplastieken

Werkzaamheden die veel lawaai maken of arbeidsomgevingen die om welke reden ook de nodige decibellen met zich meebrengen, kunnen een bron zijn voor gehoorbeschadiging. In dat geval is gehoorbescherming uiteraard belangrijk. Maar het gebruik van oordopjes kan na verloop van tijd behoorlijk gaan irriteren. Gelukkig kunnen veiligheid en draagcomfort perfect met elkaar worden gecombineerd met de otoplasieken van Delftechniek! Dit zijn oordoppen die we volledig op maat maken voor je. Zo hebben deze doppen altijd de correcte en perfecte pasvorm en zul je na een tijdje nauwelijks meer merken dat je ze draagt. Kom daarom gerust langs op afspraak bij Delftechniek om onze praktische en comfortabele otoplastieken van de hoogste kwaliteit aangemeten te krijgen!

Tags: