Vrolijk bedrukt afzetlint is een hit

Ideeën worden steeds leuker gemaakt. Feesten worden uitgebreid aangekleed. Ook worden andere zaken steeds duidelijker aangeduid. Bedrukt afzetlint is er voor bedrijven, maar ook voor particulier gebruik. Van hulpdiensten tot aan boerderijen en bijvoorbeeld havenbedrijven worden er afzetlinten gebruikt. Opvallende markeringen zijn daar nodig en kunnen voor ieder bedrijf op maat worden geleverd. De particuliere sector houdt wel van een feestje, dus niets is te gek. Of het nu om een bruiloft gaat, een verjaardag of een vrijgezellenfuif, bedrukte afzetlinten zijn hot. Lint met de naam van het bruidspaar er op gedrukt verhoogt de feestvreugde.

Afzetlinten laten bedrukken

Afzetlint wordt geleverd in verschillende kleuren, lengtes en breedtes. Het doel waarvoor het lint gebruikt moet gaan worden is de bepalende factor hierin. Logo’s en namen zijn duidelijker leesbaar op een breed lint. Het is handig om vooraf te bedenken waar het afzetlint aan moet worden vastgemaakt. Een leuk bedrukt afzetlint verdient het om op te vallen. Op een feest, ter plaatse moeten improviseren levert weer onnodige stress op. Ook staanders zijn in verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar. Voor ieder lint en iedere gelegenheid is er een solide bevestigingsmogelijkheid.

Verschillende materialen gebruikt voor afzetlint

Ook de verduurzaming is terug te vinden in het assortiment van afzetlinten. Heel wat kilometers afzetlint worden er inmiddels gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Deze mooie trend zorgt voor een berg minder plastic afval. Ook de verven die worden gebruikt zijn biologisch afbreekbaar. Een duurzaam afzetlint maakt het geheel nog eens extra chique. Bedrukt afzetlint is daarom in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De milieuvriendelijke afzetlinten kunnen in alle kleuren worden bedrukt en in verschillende breedtes worden geleverd.

Afzetlint in verschillende diktes

Afhankelijk van het doel kan er uit verschillende diktes afzetlint worden gekozen. Aan een waterkant, waar het kan stormen moet een markeringslint aan andere eisen voldoen. Een afzetlint kan wind vangen, vochtig worden en dan moet het wel heel blijven. Een losgeslagen wapperend lint kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Kwaliteit is dus belangrijk. Voor gebruik binnenshuis zijn de dunnere diktes toereikend. Van enkele rollen tot aan bulkverpakkingen kunnen worden geleverd. Of het nu om serieus werk of een feest gaat, bedrukt afzetlint is er voor iedere gelegenheid.