Welke led dimmer heb ik nodig?

LED verlichting kan niet alleen op elke led dimmer.
Maar ‘ welke led dimmer heb ik nodig? ‘, zou je kunnen afvragen. Op basis van 2 vragen laat ik u zien welke dimmer die u nodig hebt.

Die led dimmer die u nodig hebt, hangt af van het type led lampen hebt.
1) zijn uw led lampen dimbaar?
2) zo ja, bezig met het fase Afschuining (leading edge/RL) of knippen (trailing edge/RC) fase?

Als u beantwoorden, is dat de dimmer zoekt: Led dimmer fase Afschuining of Led dimmer fase knippen. Als u niet beantwoorden, lees dan verder of contacteer ons.

1. Dimbaarheid
LED verlichting is standaard niet dimbaar. Er moet duidelijk op de verpakking of op de bon van de aankoop dat de led lampen dimbaar zijn. Dit is niet het geval? Vervolgens uw led lampen niet dimbaar. Is dit het geval? Vervolgens werk je onder leiding bollen voor een led dimmer fase afsnijding of aansnijding.

2. fase afsnijding of aansnijding
Fase Afschuining/fase-dimtechnieken die zijn gesneden met de bestuurder in een dimbare led lamp moet samenwerken. Coureur dimt beter op het podium en de andere afschuining op gesneden fase.
Echter, veel leveranciers vaak niet (duidelijk) te waar hun led verlichting op het werk, waardoor het een zoektocht naar de consument.

Soms is er letterlijk niet ‘on-stage’ of ‘fase Afschuining cut’ op de verpakking van een lamp aangegeven, maar de Engelse vertaling, een synoniem of type circuit. Daarom het onderstaande tabel, zodat u kunt herkennen welke dimmen technologie die deel uitmaakt van Word:

90% van alle led lampen
-Led-lampen gesneden fase 230V max. 150W
-Halogeen/gloeilamp 230V max. 400W
-Laag-voltage lampen met elektronische transformator, uitvoer 230V max. 400W

90% van alle led lampen
-Led-lampen gesneden fase 230V max. 450W
-Halogeen/gloeilamp 230V max. 400W
-Laag-voltage lampen met elektronische transformator, uitvoer 230V max. 400W

EcoBright led lampen dimmen? → Staat duidelijk vermeld voor elk product waardoor dimmer die u nodig hebt. Vindt u ook de bijpassende dimmer aan de onderkant van elke productpagina op “Matching artikelen “.

Heb je een ander merk led lampen? Neem contact op met uw leverancier of met ons.

EcoDim led dimmers

Hieronder vindt u de 3 led dimmers: Afschuining (€39.95) fase en fase 0-150W (€49,95) en fase gesneden gesneden 0-450W (€69,95).

Dit zijn een van de beste led dimmers in NL & BE. Ze komen standaard incl. dekking en dimmer knop, maar ze zijn ook geschikt voor alle andere merken cover materiaal. Bovendien, het trimmen opties voor optimale dimmability & stabiel licht. Daarnaast is er een bijzonder groot bereik, dus u beide zeer lage totale Watts (vanaf 0W) als hoge totale wattages (tot 150W of zelfs 450W). Andere voordelen zijn geruisloze dimmen, bescherming tegen stroompieken & inmenging, enzovoort.

De kwaliteit van 3 dimmers is hetzelfde. Het enige wat dat je moet weten is of u fase Afschuining of fase gesneden van de behoeften. En een bijzonder hoge wattage verbruikt in geleid? Dan de 0-450W variant geschikt voor u.

Tags: