Werkplek schoonhouden? Regiocontainer inschakelen!

  • Home
  • Klustips
  • Werkplek schoonhouden? Regiocontainer inschakelen!

Werk je niet tot aan je heupen in hopen met afval als je aan het renoveren bent. Een container voor jouw specifieke afvalstroom doet wonderen!

Er is niets raars aan puin op je werkvloer wanneer je met hartelust aan het verbouwen bent. Het is alleen wel een potentieel veiligheidsrisico. Iemand kan zomaar struikelen over de achtergebleven resten of op een andere manier ongelukkig bekneld of gewond raken. Afval op de werkvloer moet daarom zoveel mogelijk vermeden worden. Telkens heen en weer rijden naar de milieustraat is eigenlijk geen optie, aangezien je natuurlijk niet achter wilt raken op je strakke schema.

Maar een oplossing is er! Bij Regiocontainer kun je namelijk voor de door jou gekozen afvalsoort een puinbak huren. Hier deponeer je al je afval in terwijl je rustig doorwerkt en je veel minder kans hebt om letsel op te lopen!

Soorten containers

Voor diverse afvalstromen gebruikt Regiocontainer verschillende containers. Samen met jou houden we dit onderscheid in stand. Zo mag je houtafval alleen kwijt in de daarvoor bestemde bak en niet die waar je al je steenpuin in gooit. We hebben onze spelregels gedetailleerd uit de doeken gedaan op onze website. Hier staat heel overzichtelijk aangegeven welke soorten afval wel of niet in een bepaalde bak mogen worden opgenomen. Ben je niet helemaal zeker over de toegestane inhoud van een bak? Onze klantenservice is dol op twijfel! Als in, ze nemen het je graag af. Bel daarom onze medewerkers om helemaal zeker van je zaak te zijn!

Wanneer de gewenste capaciteit van je afvalbak behoorlijk gering is, kun je bij ons een rolcontainer bestellen. En ook aan je kostbaarheden die niet onder het stof en/of de beschadigingen mogen komen te zitten, hebben we gedacht; bestel een opslagcontainer om deze veilig te bewaren terwijl je aan het klussen bent!

Door het hele land

Kaarten lezen? Daar doen onze deskundige chauffeurs nauwelijks nog aan! Ze komen namelijk door heel Nederland om onze klanten hun containers te leveren. Daarom is een container huren in Utrecht even gemakkelijk als in Kuttingen. Zorg er alleen wel voor dat je voldoende plaats hebt voor de bak en dat deze op de door jou gewenste locatie is toegestaan; voor sommige plekken ga je namelijk wellicht een vergunning nodig hebben, bijvoorbeeld in een betaald parkeren zone.

We willen graag dat al onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Daarom hanteren we ook van die aantrekkelijke all-in prijzen! Transport van je container, periodieke ledigingen, btw en milieubelasting kosten daarom niets extra bij Regiocontainer. Tel uit je winst!

Tags: