Bescherm jezelf tegen harde geluiden met otoplastieken

  • Home
  • Shoptips
  • Bescherm jezelf tegen harde geluiden met otoplastieken

Heb je tijdens je werk of hobby te maken met harde geluiden? Dan kan het je sterk aangeraden worden om gebruik te maken van gehoorbescherming. Je kunt kiezen voor de standaard gehoorbescherming, maar dit is niet voor iedereen de meest geschikte oplossing. Maar, je kunt ook bescherming geheel op maat laten maken, zoals otoplastieken. Deze gepersonaliseerde gehoorbescherming zorgt er niet alleen voor dat je gehoor goed blijft, het heeft ook een hoge mate van draagcomfort.

Dit komt omdat de gehoorbescherming gemaakt wordt aan de hand van de vorm van je oorgang. Hierdoor past het perfect in je oor en sluit het je oor af van de harde geluiden. Het kan uiteraard ook perfect gebruikt worden voor mensen die slaapproblemen hebben door lawaai.

Bij interesse kun je eens een kijkje gaan nemen bij Delftechniek. Naast otoplastieken vind je hier tal van andere persoonlijke beschermingsmiddelen. Bijvoorbeeld kleding of schoeisel. Om direct otoplastieken te laten aanmeten kun je langskomen in de vestiging in Groningen. Wil je meer dan 5 setjes? Dan komt Delftechniek graag bij je langs.

Tags: