Efficiënte werkplaats? Richt ‘m in met Datona!

  • Home
  • Shoptips
  • Efficiënte werkplaats? Richt ‘m in met Datona!

Al je gereedschap op een vaste plek hebben liggen brengt overzicht in je zaak. Gelukkig hebben wij precies wat je zoekt om dit te bewerkstelligen!

Iedere ondernemer heeft op wat voor manier dan ook overzicht nodig in zijn of haar bedrijf(je). Niet alleen dienen je administratie en je agenda op orde te zijn, je wilt ook dat je in de praktijk precies weet waar je aan toe bent. Zo is het zonde wanneer je tijdens je werkzaamheden constant moet zoeken naar dat ene kleine stukje gereedschap want waar en wanneer had je dat in hemelsnaam ook weer als laatste gebruikt?

Voorkom dergelijke chaos door je werkplaats zo efficiënt mogelijk in te richten. Lees snel verder om erachter te komen hoe je dat precies doet!.

Gereedschapskisten

Natuurlijk, in zo’n metalen trommeltje moet je soms flink graaien om te vinden wat je nodig hebt. Gelukkig is ie niet zo groot. Maar de kisten van Datona maken al dat graaiwerk ook compleet overbodig! Deze bestaan namelijk uit verschillende lades, die precies zo zijn ingericht dat elk vakje op maat gemaakt is voor een specifiek stuk gereedschap. Hiermee maak je je voorraad precies zo groot of klein als je wilt en schaf je enkel het hoognodige aan. Of je breidt natuurlijk je inventaris uit om op alle situaties voorbereid te zijn!

Gereedschapswagens

Nog handiger! Die kisten kunnen immers behoorlijk zwaar worden en deze wagens vervullen dezelfde functie. Maar met het verschil dat in de naam zit; ze zijn verrijdbaar! En aangezien ze op wieltjes staan, kun je ook nog eens kiezen uit vrij hoge exemplaren. Dit maakt een gereedschapswagen een onmisbaar hulpmiddel voor iedere professional die volledig compleet wil zijn. Datona heeft diverse huismerk modellen voor je. Maar ook voor exemplaren van betrouwbare  merken als Mannesmann, Smoos en Beta zit je goed bij ons!

Werkbank

Uiteraard is je werkplaats niet compleet wanneer je niet beschikt over een oppervlak om handzame klussen op uit te voeren. Daarom bestel je bij Datona heel gemakkelijk een werkbank die aan al jouw eisen voldoet. Zoek je een model dat enkel twee verdiepingen heeft, of kun je er wel een ladenkast bij gebruiken? Bij ons kun je zelfs een werkbank bestellen die voorzien is van handige wanden met ruimte om extra gereedschap aan op te hangen!

Tags: