Nieuwe tuin? Gadero heeft wat je nodig hebt!

Bij jouw tuin hoort uiteraard een natuurlijk uiterlijk. Gelukkig vind je daarom in onze houthandel alles om je persoonlijke paradijs meer karakter mee te geven!

Kunststof? Meh. Steen? Zou kunnen. Hout? Ja! Natuurlijk. Dát is nog eens een sfeermaker. En een duurzaam en veelzijdig materiaal ook nog. Zeer onderhoudsvriendelijk. Kortom, precies wat je nodig hebt om een aantal belangrijke aanpassingen te bewerkstelligen.

Probeer wel om het praktische met het aangename te vermengen. Kortom, wat is zowel een streling voor het oog als ontzettend nuttig? Hoe wordt jouw tuin nou… efficiënter?

Hiervoor kunnen we een heleboel verschillende manieren opnoemen. Bij Gadero vind je onder andere de materialen voor de volgende opties.

Schutting

Kies ervoor met palen een hek rondom je grond te maken of natuurlijk één of meerdere schuttingen te plaatsen. Bij ons vind je houten planken of zelfs complete schermen in diverse kleuren en van verschillende houtsoorten. Hiermee geef je jouw tuin precies de sfeer waar je naar op zoek bent! Combineer je hout met schuttingpalen van beton voor een unieke look. Profiteer van een duidelijk overzicht op je tuin en geniet van het buitenleven zonder pottenkijkers!

Blokhut

Een schuur, een carport of een tuinhuisje… waarvoor zou jij een blokhut in je tuin neerzetten? Dat mag je uiteraard helemaal zelf weten. Bij Gadero vind je gelukkig alle materialen die je nodig hebt om er zelf eentje te bouwen. Ben jij gezegend met een behoorlijk inzicht en lukt het je om zelf zo’n bouwwerk te ontwerpen? Ga dan gerust je gang. Het is echter ook mogelijk om een complete blokhut bij Gadero te bestellen!

Overkapping

Heerlijk in de zon de zomer doorbrengen. Zie je het jezelf al doen in je nieuwe tuin? Dan wil je toch ook een plek hebben waar je je even kan afschermen voor dat felle zonlicht. En ook de regen wil je niet op je hoofd krijgen. Wees daarom slim en bouw zelf een overkapping midden in je tuin of boven je terras. En wil je zeker weten dat deze stevig blijft staan? Dan kunnen we je de betonpoeren van Gadero van harte aanbevelen.

Tags: