Nooit zonder stroom met de Centrac accu’s van Multibat

  • Home
  • Shoptips
  • Nooit zonder stroom met de Centrac accu’s van Multibat

U werkt in een bedrijf waar de werkzaamheden voor het grootste deel automatisch worden uitgevoerd. Uw projecten zijn afhankelijk van apparatuur en valt er iets uit, dan zal dit grote problemen opleveren. Of dit nu plaatsvindt in een groot industriebedrijf of in het ziekenhuis, het apparatuur draait 24 uur per dag door en kan zich geen uitval veroorloven. Om dergelijke storingen te voorkomen, maakt u gebruik van de Centrac accu van Multibat.

De Centrac accu is een betrouwbare energieopslag die de stroomtoevoer bij onderbreking overneemt en ervoor zorgt dat uw apparatuur niet uitvalt. Zo kunt u erop vertrouwen dat de apparaten waarop de Centrac accu is aangesloten, blijven doorlopen en de geautomatiseerde werkzaamheden kunnen blijven uitvoeren.

De Centrac accu in diverse uitvoeringen

In het assortiment van Multibat vindt u een aantal categorieën waarin de Centrac accu wordt geleverd. Zo kunt u voor iedere toepassing de geschikte accu gebruiken. Afhankelijk van de voltage en de capaciteit van de accu’s, bepaalt u welke Centrac accu u nodig heeft voor uw apparatuur.

  • Semi-tractie accu: heeft u een langdurige stroomtoevoer nodig via een externe accu, bijvoorbeeld voor op een boot of in een hoogwerker? Dan kunt u gebruik maken van de Centrac semi-tractie accu die constant en langdurig energie aanvoert. Zo bent u verzekerd van voldoende energie, zonder dat u voortijdig tot stilstand komt en midden op het water blijft dobberen.
  • AGM accu: in de onderhoudsarme Absorbed Glass Matt (AGM) accu’s is het accuzuur opgenomen in glasvezelmatten. Dat maakt deze Centrac accu’s toepasbaar in mobiel apparatuur. Kantelt de AGM accu op zijn zijkant, dan zal deze niet gaan lekken.
  • Startaccu: met een hoge Ampèrage en korte stroomtoevoer kunt u de motor van uw auto starten of ander apparatuur op gang brengen. De Centrac startaccu’s zorgen ervoor dat u uw apparaten direct kunt starten, wanneer deze kortstondig zijn onderbroken. De dunnere loodplaten in de startaccu kunnen heel gemakkelijk hoge stroom onttrekken en de motor snel starten.

De diensten van Multibat

De Centrac accu’s van Multibat zijn met veel deskundigheid samengesteld. Ze zijn van hoge kwaliteit en daarmee kunt u er gerust op zijn dat het apparatuur in uw bedrijf nooit stil komt te staan. Bij uitval van de generieke stroomtoevoer valt het apparatuur terug op de Centrac accu’s. Deze accu’s zijn zo gebouwd dat ze uw apparatuur langdurig van voldoende energie kunnen voorzien. Naast de Centrac accu’s bevat het assortiment ook andere vooraanstaande merken waaruit u een keuze kunt maken. Heeft u bijvoorbeeld een klassieke oldtimer in uw garage staan, dan brengt u deze schoonheid weer tot leven met Intact accu’s. Bovendien biedt Multibat de gepaste service waar u iedere dag gebruik van kunt maken. Van installatie tot 24-uurs storingsdienst, de specialisten van Multibat staan voor u klaar.

Bestel uw Centrac accu bij Multibat

Wilt u zorgeloos gebruik kunnen maken van het apparatuur op uw werk, zonder bang te zijn dat deze onverhoopt uitvalt? Maak dan gebruik van de Centrac accu’s die uw onrust weg nemen. Meer weten over het gebruik van de Centrac accu, neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Multibat. Zij weten welke accu u nodig heeft om uw apparatuur doelmatig te laten werken.