Tuin opknappen? Eerst naar Gadero!

Niets maakt jouw tuin persoonlijker dan de aanpassingen die je zelf hebt gedaan. Kijk daarom eens naar ons uitgebreide aanbod om daar de manieren te vinden waarop jouw tuin mooier en praktischer wordt!

Wanneer jouw groene grond op wat voor manier en hoe grondig dan ook bijgesteld moet worden, is er natuurlijk één materiaal dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Natuurlijk is dat hout! Bij Gadero vind je dan ook precies de materialen en zelfs prefab onderdelen die je nodig hebt om jouw tuin een schitterende metamorfose mee te geven. Kies voor duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid met palen, planken en andere componenten van de beste houtsoorten die ook nog eens oogstrelend mooi zijn!

Afbakening

Wil jij aan bezoekers en buitenstaanders precies laten zien waar jouw erf begint en ophoudt? Dan is een schutting precies wat je zoekt. Je kunt ook creatiever manieren toepassen om tot een mooie en praktische erfafscheiding te komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hek dat met kastanje palen is samengesteld? Bij Gadero kun je online precies de afmetingen en typen hiervan uitzoeken die perfect passen bij de visie die jij voor je tuin hebt.

Blokhut

Er zijn zoveel verschillende manieren om een blokhut bestaansrecht te geven. Wellicht wordt het een carport. Misschien heb je een tuinhuisje nodig. Of een schuur om al je gereedschap in op te bergen. Hoe het ook zij, Gadero heeft alle planken op voorraad die je nodig hebt om naar eigen inzicht een houten constructie neer te zetten dat precies jouw doel dient. Ook een pakket met daarin alles voor een volledige blokhut bestel je bij Gadero!

Overkapping

Geniet, maar wel met mate. En nee, we hebben het hier niet over alcohol – hoewel je daarmee ook voorzichtig moet zijn! – maar over de zon. En de regen, eigenlijk. Want beide kunnen zich flink laten gelden wanneer jij in de zomer lekker buiten wilt zitten. Daarom is het ook zo verstandig om een overkapping te bouwen. Hiermee wordt je terras een aangename plek om te zitten, ongeacht de weersomstandigheden! Kies voor duurzaam hout van Gadero om je tuin meer comfort te geven.

Tags: