Veilige klusomgeving met Regiocontainer!

Heen en weer waden door puin is niet het meest veilige idee ooit. Zorg er eenvoudig voor dat je werkplek ontdaan is van vuil en puin!

Het spreekt voor zich dat je mag verwachten dat de grond om je heen bezaaid wordt met puinresten wanneer je een renovatie uitvoert. Of dat laat doen, natuurlijk. Hoe dan ook, je zult met al dat spul toch ergens heen moeten. Uiteindelijk zal het in de milieustraat terechtkomen. Maar moet je dan telkens je werkzaamheden onderbreken om het erheen te brengen?

Het antwoord op die vraag luidt ‘nee’. Er bestaan veel efficiëntere manieren om van dergelijke resten af te komen. Bijvoorbeeld het huren van een geschikte afvalcontainer! Wat voor soorten puin je ook maar te verwerken hebt, je kunt het met een gerust hart aan Regiocontainer overlaten.

Soorten containers

Verwerk je huisvuil, papier of ben je in je tuin bezig? In alledrie de gevallen heb je een specifieke container nodig waarin de typische afvalstoffen die bij een dergelijk project horen mogen worden opgeslagen. Onze overzichtelijke website biedt duidelijkheid in deze kwesties, met heldere schema’s waarin staat wat er wel en wat niet in een bak mag. Heb je een twijfelgeval? Laat dit dan gerust aan onze deskundige klantenservice weten, waar experts je maar wat graag een antwoord geven op al je prangende vragen.

Naast levensgrote bakken is ook de oude vertrouwde rolcontainer bij ons te huur in allerlei verschillende afmetingen. Heb je verder nog een ruimte nodig waar je waardevolle spullen in beschermd blijven voor de duur van je project? Dan komen onze opslagcontainers als geroepen!

Door het hele land

Onze chauffeurs komen werkelijk overal binnen onze landsgrenzen. Wie een container wil huren in Groningen, doet dit namelijk net zo gemakkelijk in Heerhugowaard! Genoeg plek om de bak te plaatsen op je erf is wel een vereiste. Komt ie buiten jouw grondgebied te staan? Dan heb je mogelijk een vergunning nodig. Onze professionals weten dit zeker, zolang je ze alles over jouw situatie kunt vertellen; foto’s toesturen van de gewenste parkeerplek, samen met afmetingen, zou in dat geval wel zo handig zijn.Bij Regiocontainer profiteer je altijd van onze scherpe all-in prijzen! Dit houdt in dat bij de huurprijs ook de milieubelasting, btw en het halen en brengen van de container zijn inbegrepen.

Tags: