Waaruit bestaat een schuifdeursysteem?

Schuifdeursystemen: all in en een eye catcher in vele interieurs. In onze webshop koopt u deze Rail deursystemen in volledige sets of per afzonderlijk deel. Maar wat is nu in een dergelijke Schuifdeur systeem? Wij geven u een overzicht van de onderdelen en hun functie!

Atmosferische afbeelding zwarte Schuifdeur systeem in het interieur

  1. Schuifdeur Hangers

Hangers zijn onmisbare onderdelen bij de aankoop van een Schuifdeursysteem. Zij vormen de verbinding tussen het spoor en de deur. Met hun speciale en gevarieerde uitstraling maken ze het Rail schuifsysteem opvallen extra. Bovendien, Schuifdeur Hangers bieden u de mogelijkheid om uw favoriete stijl te benadrukken. Er zijn varianten die je monteren op de top van de deur, maar ook die zijn bevestigd aan de voorkant van de deur.

  1. Schuifdeur Rail

Wat is een opknoping deur zonder Rail? Kubieke kleuren biedt u daarom een verzameling van Schuifdeur rails in verschillende afwerkingen, die overeenkomen met de andere Schuifdeur fittingen die beschikbaar zijn. De roestvrijstalen en roest varianten hebben een vaste lengte van twee meter. Voor de Rail in de kleur zwart zijn er verschillende versies beschikbaar, variërend tussen 1,5 en 2,2 meter.

  1. Deur stoppers

Aan het einde van een Rail sluit u aan beide zijden een Deurstop aan. Klein maar belangrijk: de stop stopt de Schuifdeur hanger, zodat het niet uitglijden van de rail. De Deurstoppers zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Rail en Schuifdeur Hangers, zodat ze nauwelijks opvallen in het geheel.

  1. Afstandhouders

Een ander essentieel onderdeel dat nauwelijks merkbaar is door zijn omvang: de afstand houder. Deze kleine krachtpatser bevestigt het spoor op de muur. Hoeveel afstandhouders je nodig hebt voor je spoor is de lengte. In het algemeen, vier of vijf externe houders zijn voldoende om uw Schuifdeur systeem te bevestigen. Daarnaast, in gedachten houden dat de meeste van de afstand houders zijn ingesteld op een Deurdikte van maximaal vier centimeter. Slechts heeft het zwarte spoorsysteem een variant geschikt voor deuren van vijf tot 5,6 centimeters dik.

  1. Anti-jump

Opent u een Schuifdeur per ongeluk te hard? Er is een gevaar dat de onderkant van de deur zal te veel uit de weg, waar de hanger kan schieten uit de rail. Onze kleine anti-sprong blokjes houden een beetje te enthousiast deuren en ervoor te zorgen dat zowel zij en de Loft deur systeem niet kan worden beschadigd. Bovendien, onze ronde roestvrijstalen rails hebben de overeenkomstige Schuifdeur Hangers uitgerust met ingebouwde anti-Jump. In dat geval zijn er geen extra onderdelen nodig.

  1. Vloer glijders

We richten ons op de componenten van een vering systeem vooral op de top, maar ook op de vloer een aanpassing nodig is. Met een vloer zweefvliegtuig houdt u de deur netjes op zijn plaats en kan niet drijven. De Schuifdeur vloer gids is gemonteerd op de vloer door middel van schroeven of lijm. De deur heeft een smalle kotter in de onderzijde waar de vloer zweefvliegtuig past door. Dus je hebt een solide deur die netjes hangt onder de rail.

Tags: